Dependenții de muncă pot sta pentru totdeauna pe acest scaun de birou în formă de sicriu

foto: captura instagram.com/chairboxdesign

  • Un designer a creat un scaun în formă de sicriu conceput pentru angajații care petrec ore îndelungate la birou.
  • Un designer din Marea Britanie a creat un scaun de birou pe care l-a numit fără echivoc The Last Shift Office Chair”. Este conceput pentru angajații care petrec ore îndelungate în spatele biroului.
  • Primul lucru pe care îl observi la acest scaun este designul său asemănător unui sicriu. Acest lucru nu este întâmplător.

Lucrezi foarte mult timp la birou? Atât de mult încât uneori ai impresia că nu-ți amintești când te-ai ridicat ultima dată? Designerul britanic Chairbox și-a imaginat cum arată scaunul perfect pentru tine.

Acest model 3D imaginează un scaun de birou în formă de sicriu, abordând cultura muncii cu un simț al umorului macabru. Această abordare satirică a scaunului de birou oferă o modalitate pentru ca dependenții de muncă să rămână la birouri… permanent.

Având un cadru din lemn pe rotile, inspirația pentru acest design ingenios a venit din experiența proprie a lui Chairbox de a petrece ore îndelungate la birou.

M-am gândit că, dacă mor în această postură, s-ar putea să fie nevoiți să mă îngroape așa”, spune Chairbox. Ar fi atât de incomod să mă pună într-un sicriu. Probabil că ar avea nevoie de un sicriu special în acest caz. I-am spus prietenului meu despre asta și am râs, dar după câteva săptămâni, am revenit la această idee și am explorat-o puțin mai mult. Mai târziu, am realizat un model 3D în software CAD, l-am redat și l-am postat online.”

Dependenții de muncă pot sta pentru totdeauna pe acest scaun de birou în formă de sicriu

Scaunul sicriu se numește pe bună dreptate The Last Shift Office Chair. „Odată ce angajatul moare la locul de muncă, conducerea trebuie doar să bată în cuie capacul și să îl rostogolească într-un cimitir corporativ. Simplu, dar eficient”, se arată pe site-ul Chairbox. Pe lângă faptul că oferă amuzament, acest design evidențiază, de asemenea, modul în care oamenii au tendința de a munci excesiv în zilele noastre.

Prin creație, oamenii nu au fost făcuți să stea pe scaune timp de opt ore pe zi”, adaugă Chairbox. În seria de imagini, el împărtășește mai mult de o interpretare a designului, explorând modul în care acest scaun morbid ar arăta în diverse ipostaze. El a plasat chiar șase dintre ele într-un spațiu de lucru comun pentru a-și imagina un birou. La urma urmei, nefericirea iubește compania.

Lasă un răspuns