Tendinte in designul interior 2019

Tendințe în designul interior pentru anul 2019 incep odata cu 1 ianuarie. Ce se poarta in 2019 si cum schimbam interiorul casei noastre?

An Nou, interior nou. Ne hotărâm să ne schimbam pe noi înșine și pe bună dreptate, dar si casele noastre. Acestea sunt reflecțiile noastre. Aici vă relaxați, petreceți timp cu familia sau chiar lucrați.

publicitate

Deci, când vorbim despre schimbarea noului an, trebuie să includem o reproiectare a casei. Fără îndoială, cel mai bun mod de a face acest lucru este utilizarea unor tendințe fierbinți în designul interior pentru anul 2019.

Tendinte in designul interior 2019

Dacă ați investit în culori pastelate și marmură în ultimul an, relaxați-vă pentru că acestea vor fi actualizate în 2019.

Potrivit lui Antonia Saranteencheva, designerul de la mama Studio, se așteaptă tendințe neobișnuite și interesante cum ar fi culori saturate, motive geometrice, termo mozaicuri, materiale naturale și țesături și multe altele care vor domina în noul an.

Culori strălucitoare
Tendinte in designul interior 2019
În timp ce culorile pământului și nuanțele pastelate ale anului curent sunt totuși topice, în 2019 putem spune cu curaj că ne așteptăm să vedem o colecție de culori fundamentale și veșnice – coral, albastru-verde, gri mat, aur si bronz. Coral este culoarea care aduce un val de prospetime.

Cealaltă culoare actuală este Night Watch, bogata în smarald, care este foarte bine combinata cu culoarea Coral.

Aceste culori se potrivesc perfect în designul interior al casei în diverse forme. Indiferent dacă va fi ca un zid de accent sau ca o culoare în textilele pe care le alegeti.

Mozaicuri Terraco
Tendinte in designul interior 2019
Conform tendințelor actuale ale designului interior în anul 2019, va exista o tendință din trecut, care se întoarce cu o întorsătură modernă, și anume mozaicuri terrazzo.

Ele sunt materiale compozite alcătuite din marmură, sticlă, cuarț și granit, ceea ce adaugă un design interior proaspăt și amuzant.

Există multe modalități de a le include in acasă – de la podelele naturale la lămpi, chiar perdele de duș!

Negrul negru este noul gri
Tendinte in designul interior 2019
Negrul este o culoare care găsește aplicații în exterior și interior și cu siguranță nu creează un sentiment de suparare. În 2019 suntem așteptați să vedem multe interioare extrem de contrastante, cu nuante mai negre, mai mult negru în mobilier, iluminat, ceramică și accente. Fiecare cameră are nevoie de o mică “dramă” și va juca un rol tot mai important în următorii ani.

Țesături durabile și naturale
Tendinte in designul interior 2019
Acestea vor fi o tendință cheie care va deveni una majoră în 2019. Vă veți întâlni cu mobilier deschis, perne, accesorii.

Forme ovale în canapele
Tendinte in designul interior 2019
Populare în anii 1960, mobilierul oval a devenit din ce în ce mai preferat de designerii de renume mondial în ultimii ani.

Observăm că masele cu linii curbe rămân topice, dar această tendință a fost de asemenea mutată pe canapele, care sunt cu siguranță una dintre cele mai interesante și chiar fascinante tendințe în designul interior în anul 2019. În plus, acest tip de formă creează un sentiment de confort și de moale.

Plafoane suspendate
Tendinte in designul interior 2019
Putem petrece nenumărate ore alegând ce culoare să zugravim peretii nostri, dar puțini dau atenție la ceea ce se întâmplă cu tavanul.

Cu toate acestea, acest lucru se va schimba complet în 2019, deoarece tot mai mulți designeri continuă să utilizeze culori îndrăznețe și materiale pentru a face plafonul să iasă în evidență.

Shares 0

Lasă un răspuns