Rafturi moderne si originale pentru o casa de vis

Când vine vorba de designul interior, mulți oameni vor să experimenteze. Aici aveti câteva idei pentru crearea unor rafturi de depozitat mai aparte.

În fiecare model, gândirea creativă și inspirația sunt încorporate. Unele sunt multifuncționale, altele sunt potrivite pentru un anumit tip de mobilier. 

publicitate

În mod tradițional, rolul rafturilor este de a plasa cărți sau elemente mici ale decorului, astfel încât să nu fie împrăștiate pe podea sau la fiecare capăt al încăperii. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că acestea pot fi doar un accent pe proiectarea camerei.

Există mai multe caracteristici care definesc tipul și funcția rafturilor: dimensiune, poziție, formă, material, culoare și stil.

Pentru toate ideile pentru rafturile originale din galerie, observăm o poziție de-a lungul peretelui. Unele dintre ele ocupă spațiul vertical, în timp ce altele sunt montate orizontal. În cazuri rare, rafturile se coboară din tavan, aproape de perete, folosind o structură de cabluri sau un cablu puternic.

Forma plăcilor este o chestiune de decizie personală. Unii preferă să pună pe rafturi de formă dreptunghiulară, alții aleg plăcile asimetrice. Contorul, care imită o ramură a unui copac, nu este, de asemenea, neglijabil. Oferă o aparență artistică camerei, deși are rolul de a susține numai câteva lumânări aromatice. Indiferent dacă marginile rafturilor sunt rotunjite sau lăsate necorectate, este o chestiune de alegere personală. În mod obișnuit, formele rotunde sunt preferate în camerele pentru copii și, fără îndoială, asigură o mai mare siguranță.

Unul dintre factorii care definesc viziunea comună este cu siguranță materialul din care se executa. Elementele din lemn sunt mai frecvente, dar MDF-ul și plasticul nu sunt mai puțin profitabile.

Culoarea este aleasă în funcție de tipul de mobilier și mobilierul din cameră. Fie că este în maro, alb, negru sau colorat, nu contează. Este important să se realizeze un echilibru între elemente.

Lasă un răspuns