Cum alegem cele mai moderne perdele pentru dormitor

Perdelele interioare pentru dormitor pot decora camera sau pot arăta foarte plăcut daca au fost alese corespunzator. Cum să alegeți perdele pentru dormitor și ce căutați atunci când alegeți țesături și culori.

1. Întuneric complet in camera

Pentru a obține acest efect prin trei opțiuni:

  • perdele
  • jaluzele
  • jaluzele rulou

Cea mai buna alegere pentru perdele interioare pentru dormitor , au o textură moale și mai mult se potrivesc cu interiorul camerei de dormit. Atunci când selectați țesăturile pentru perdele, acordati atenție la densitatea țesăturii, nu ar trebui să transmită lumina.

Perdelele interioare pentru dormitor pot fi montate singure sau cu jaluzele daca lumina este prea puternica. Sau cautati perdele inchise.

Blind-urile câștigă din ce în ce mai multă popularitate și pot fi mult mai mici ca perdelele, intr-o alta textura și transparența.

Rulourile sunt mult mai ieftine si se numara printre alternativele perdelelor nu doar in dormitor. Au aparut in multe nuante si modele si sunt destul de practice, usor de utilizat si montat. Ele se fixeaza direct pe rama geamului PVC.

Cum să alegeți perdele pentru dormitor în culori

Perdelele ocupă mult spațiu și întotdeauna atrage atenția, astfel încât nu ar trebui să dați preferință unor nuanțe prea luminoase. Nu utilizați  perdele pentru dormitor in nuante de : roșu, portocaliu, galben strălucitor și culori neon. Alegeți nuanțele: albastru, piersic, bej, roz, violet, verde, albastru, maro.

Lasă un răspuns