Noptiere moderne pentru pat

Noptierele din dormitor sunt o optiune decorativă și funcțională în cameră. Să aruncăm o privire la 12 idei pentru noptiere moderne pentru a vedea cum se înfrumusețeaza designul interior al dormitorului.

Noptiere in forma de Cub cu iluminare de margine – o idee modernă și proaspătă! Pe care puteți pune, cum ar fi bijuterii, reviste sau ceasul deșteptător. Ar putea fi, de asemenea, o unitate practică și spectaculoasă de mobilier pentru dormitor.

Combinația de sticlă și lemn nu trebuie, de asemenea, să fie neglijată. Ea emană delicatețe și se va potrivi aproape tuturor stilurilor.

Formele non-tradiționale sunt preferate de doamne. Ele au o strălucire feminină și se pot potrivi frumos într-un dormitor confortabil, mobilat modern.

Dulapul de depozitare este o soluție foarte practică pentru cei cărora le place să se bucure de confortul casei. Acesta este modelul perfecționiștilor.

Suprafețe lucioase, mate, netede sau aspre, fiecare model are avantajele sale. În funcție de stilul camerei, am putea să ne întoarcem la cea dreaptă.

Standardele spun că noptiera se monteaza pe podea, dar vă vom arăta cu plăcere că acest lucru este departe de a fi obligatoriu. Montate pe un perete poate aduce aceleași beneficii și arata mai WOW.

Lasă un răspuns