Canapele moderne de colt

Coltarul din sufragerie nu este doar o piesă confortabilă și funcțională de mobilier, ci și un element de design intr-un living sau sufragerie.

Cu o canapea de colt sau un coltar este ușor să transformați și cel mai modest interior in ceva modern, să împărțiți spațiul în zone funcționale, sau sa creati un pat suplimentar.

O canapea unghiulară se aseaza lângă perete – cea mai tradițională soluție implementată în majoritatea camerelor de zi. O canapea poate fi formată din două părți, care pot fi așezate una lângă alta sau separat, sau dintr-un număr mare de blocuri separate, care pot fi asezate în ordinea în care este necesara.

Diferit de o canapea normala, colțarul diferă din punct de vedere constructiv, atat prin forma sau tapitarie. Coltarele de living pot deveni un pat convortabil intr-o sufragerie nu prea mare sau poate fi rearanjat daca e compus din piese.

Modelele au forme diferite: litera „G”, litera „P”, litera „C”, ceea ce face posibilă organizarea unui colț inedit în camera de zi fără utilizarea unor scaune suplimentare. Acest lucru este deosebit de important în apartamentele mici.

Lasă un răspuns