Tendințe în interiorul dormitorului pentru 2022

foto: moratomebel.bg

Care sunt tendințele pentru mobilarea dormitorului confortabil de acasă? Toate acestea le vom împărtăși în rândurile următoare. Așa că stai pe loc și pregătește-te pentru surprize.

De la începutul pandemiei, mulți dintre noi au fost nevoiți să-și petreacă cea mai mare parte din timp lucrând de acasă. Pe măsură ce camera de zi sau orice altă parte posibilă a casei au fost transformate într-un loc de muncă sau de studiu, dormitorul părea să dobândească o viziune și mai sfântă în ochii noștri. 

Este un loc intim si intim pentru odihna si relaxare. De aceea, în 2022 este bine să te gândești la câteva schimbări mai serioase în această parte a casei tale. Și vorbim de schimbări mari, începând cu culorile și terminând cu mobilierul.

Tendințe în interiorul dormitorului pentru 2022
Culori

Culorile din dormitor sunt extrem de importante, deoarece contribuie la o buna relaxare acasa, precum si la un somn linistit si plin. Și știm cu toții cât de important este un somn de calitate pentru un stil de viață normal. Din acest motiv, alegerea schemei de culori în dormitor este un proces extrem de important. Culorile pe care le alegeți ar trebui să vă relaxeze și să vă ajute să vă relaxați.

Poate că îți place roșul, dar este plin de prea multă pasiune, energie și viață. De aceea designerii nu îl recomandă în dormitor. Cel puțin nu ca culoare principală. În general, culorile prea luminoase în dormitor nu sunt recomandate, chiar și ca accent mai puternic.

Albastrul murdar și rozul sunt culori care sunt încă la modă, alături de caramel cupru, verde pastel și gri pal.

Lăsați culorile saturate pentru accentuare. Pentru 2022, designerii recomandă negrul ca accent obligatoriu în dormitor, dar nu foarte intens. Acestea pot fi cheile de la lămpi, mânerele ușilor, corpurile de iluminat sau o parte din mobilier. 

Tendințe în interiorul dormitorului pentru 2022

Art Deco

2022 este un an pentru amestecarea vechiului cu noul, clasicului și modernului. Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale așa-numitului stil art deco. El folosește vitralii, linii mari ondulate, elemente naturale îndrăznețe și uneori grotești. În ceea ce privește pereții, aici formele geometrice, motivele florale și naturale sunt puternic încorporate în tendințele pentru tapet.

Stilul scandinav

Stilul scandinav ușor și confortabil, despre care am vorbit deja în bucătării și sufragerie, este pe deplin aplicabil în dormitor. Gama de culori include nuanțe de alb, gri deschis și bej. Mobilierul multifuncțional este în centrul atenției, deoarece stilul scandinav se bazează pe ergonomie.

Accentul este pus pe materiale naturale – lemn, pluș, bumbac, lână.

Lasă un răspuns