Cum arata un dormitor modern in 2019

Daca v-ati plictisit de aspectul dormitorului dvs si aveti nevoie de o schimbare de decor, puneti in practica aceste idei pentru a moderniza un dormitor. Iata cum va arata un dormitor modern in 2019

Mai putin este mai mult
Nu trebuie sa umpleti toate golurile libere din camera, un dormitor modern nu are nevoie de atatea lucruri in el.

publicitate

Creati doua spatii sau o mini-camera in dormitor
Puneti o canapea mica sau amenajati o zona de birou, pentru a asculta muzica sau pentru colectia de carti. Nu rezumati dormitorul la un pat, ci adaugati si o alta atmosfera care ii da viata si mai multa originalitate.
Cum arata un dormitor modern in 2019

Efectul de amplitudine: folositi oglinzi!
Pe unul dintre pereti adaugati mai multe oglinzi ca un mozaic. Utilizati oglinda pentru a mari dimensiunile dormitorului dvs, pe langa amplitudinea pe care o veti obtine, luminozitatea si un efect mai dinamic si mai modern. Bineinteles, pariati pe un format mare, fara oglinzi ridicole.
Cum arata un dormitor modern in 2019

Adio perdelelor la ferestre
Nu se mai poarta perdelele. In schimb, incercati panourile japoneze, jaluzelele din lemn, obloanele lacuite sau pur si simplu nu puneti nimic.

Tapiteriile si tapeturile, complici perfecti
Alegeti o tapiterie indrazneata si folositi-o pentru a da o nota izbitoare si personalitate. Tindem sa folosim cele mai recente tendinte in camera de zi, iar in dormitor devenim mai clasici si plictisitori, de ce? Un tapet frumos pe peretele capului poate fi atingerea perfecta si inovatoare pentru un dormitor. Bineinteles, asigurati-va ca verificati ultimele tendinte.
Cum arata un dormitor modern in 2019

Lampile de pe noptiera nu mai sunt la moda
Corpurile de iluminat suspendate care atarna de tavan sunt acum in voga. Sunt mult mai practice si mai moderne. De asemenea, puteti pune leduri care ies din perete, acestea fiind o optiune foarte actuala.
Cum arata un dormitor modern in 2019

Diferenta
Stilul modern se hraneste cu noutate. Prin urmare, profitati de tot ceea ce faceti ca dormitorul dvs sa fie diferit de celelalte camere, in loc sa incercați sa il ascundeti.

Shares 16

Lasă un răspuns