Design violet pentru dormitoare moderne

Violetul este considerat culoarea înțelepților și a clerului. Bogat în nuanțe, el poate găsi o cale către inima fiecărei persoane, deși unii consideră că este prea deranjant, în timp ce alții, dimpotrivă, admiră varietatea de tonuri.

În unele stiluri, cum ar fi Marea Mediterană, purpuriu și nuanțele sale joacă un rol semnificativ. Dar în alte stiluri, utilizarea acestei culori poate adăuga expresivitate interiorului. Interiorul dormitorului violet promovează relaxarea, evocă un sentiment de pace și unitate cu natura. În acest caz, decizia de stil poate fi orice – de la clasic la minimalism.

publicitate

Designul de dormitor în tonuri violet poate fi făcut într-un singur ton sau combină diferite nuanțe: levănțică, liliac, purpuriu, afine și altele. Ar trebui să se țină seama de faptul că tonurile întunecate pot provoca o dispoziție depresivă, în timp ce lumina, nuanțele pastelate “albite”, dimpotrivă, contribuie la o stare sublimă a minții.

Tonurile violete sunt potrivite în dormitorul soților, deoarece ele contribuie la manifestările de pasiune, culoarea blândă a liliacului persan creează spirite pline de bucurie.

Combinația cu alb și auriu arată lux iar adăugarea de mov și roz va aduce prospețime.

Designul dormitorului în nuanțe violete se combina foarte bine cu verde, portocaliu, galben. Singura combinație pe care nici artiștii, nici psihologii nu le salută este cu roșu. Ea provoacă o stare de spirit anxioasă și arată sumbră.

Shares 2

Lasă un răspuns