Tipuri de bucatarii spectaculoase in negru si rosu

Roșu și negru – două culori, care se înclină reciproc una pe celălalta. Bucătăria în negru și roșu este foarte luminoasă și spectaculoasă. Designerii iubesc această combinație și deseori dezvoltă proiecte de bucătării în această versiune.

Designul bucătăriei roșu-negru este potrivit în special pentru gustări rapide, sărbători sau o cină pentru doi. Culoarea roșie provoacă pasiune, dezvăluie senzualitatea, iar negrul dă solemnitate. Pentru o familie mare, în tradițiile cărora există sărbători lungi la o masă mare, acest tip de bucătărie se potrivește mult mai puțin.

Pentru o bucătărie în culoare negru și roșu, este necesar să colorati pretetii in alb, lapte sau bej. Bucătăria in roșu și neagru este bine sa nu fie pusa in contrast cu fundal de perete inchis. Un fundal deschis ajută la evitarea oboselii, iar camera pare mai spațioasă și mai luminoasă.

CUMPARA MOBILA BUCATARIE ROSU-NEGRU – 2.400 LEI

Designul bucătăriei in roșu si negru utilizează de obicei elemente metalice – șine, aparate de uz casnic din carcase din oțel inoxidabil, chiuvete metalice. Luciu ajută la extinderea camerei, pentru a o face mai interesantă, prin urmare, în plus față de luciul metalului, utilizați și suprafețe de sticlă și lucios.

Roșu si negru in combinație cu lemn natural arata superb. Cu toate acestea, această combinație arată foarte proaspătă și originală. Lemn natural sau imitația acestuia, este posibilă realizarea unei mese, cât și a unei podele.

Lasă un răspuns