Modele bucatarii de culoare alba cu blat negru

O bucatarie alba cu blat negru este o solutie sofisticata pentru design interior. Oferă lumina camerei, aerisire și spațiu. Combinația dintre alb și negru lărgește vizual și extinde o camera mică.

Luați în considerare avantajele și dezavantajele unei bucătării albe cu o suprafață de lucru neagră.

PRO

Crește vizibil spațiul. Podelele și tavanul albe vor adăuga înălțime, iar pereții vor extinde cu ușurință o camera mică.

Versatilitate. Atunci când faci o bucătărie în alb și negru, este greu să faci o greșeală în combinații, deci este ușor să eviți greșelile „coloriste”.

De două ori mai multă lumină. Suprafața albă poate reflecta lumina, camera este plina de luminca suplimentară și oferă un sentiment de spațiu.

În ciuda avantajelor incontestabile, luați în considerare unele dintre dezavantajele unei bucătării albe:

Nu este practica. Contaminanțiile pe un fundal alb sunt mai vizibile decât pe negru. Este nevoie de mai mult timp pentru a curăța suprafața albă.

Sterilitate. În imaginația oamenilor există asociații cu aspectul unui spital, mai ales atunci când se folosesc nuante reci de alb.

Să vedem ce formă de bucătărie albă, cu blat negru puteti alege atunci când vreti sa creati o atmosferă confortabilă. Dintre cele mai frecvente sunt următoarele:

Liniara. O opțiune excelentă, ocupă puțin spațiu. Include de regulă un spatiu de lucru. Adecvată ca bază pentru deciziile de proiectare.

Pe colt. Mobila de bucatarie in L se executa pe 2 pereti adiacenti. Frigiderul, chiuveta și aragazul în această formă sunt amplasate la o distanță optimă.

In forma de U. O soluție practică pentru o bucătărie albă modernă, cu o suprafață de lucru neagră. Trece de-a lungul a trei pereți, o parte este o peninsulă, care poate fi o zonă de luat masa.

Insula. Cel mai scump aspect. Potrivit pentru camere mari, poate fi atât liniara cât și unghiulara.

Lasă un răspuns