Idei atractive pentru bucatarii moderne in albastru

Există camere care sunt preferate în culori standard, dar există, de asemenea, cele în care merită să improvizați îndrăzneț. Aici aveti idei frumoase pentru bucătării în albastru.

În viața reală, culoarea albastră radiază calmul și echilibrul. Acest lucru, desigur, depinde și în ce nuanță este alegerea noastră. Vom arăta exemple de bucătării albastre, trecând de la inchis la deschis, turcoaz și albastru profund.

După cum se vede în galerie, bucătăriile colorate arată destul de atractive. Ele emit prospețime și poartă o emoție pozitivă. Dacă sunt bine echipate pentru gospodină, atunci totul este perfect calculat.

Podeaua din bucătăriile albastre pot fi atât deschise, cât și întunecate, mahon sau gri. Unii oameni preferă prelucrarea lemnului, alții preferă granit, marmură sau teracotă. În principiu, acest lucru este determinat de stilul bucătăriei.

Pentru soluțiile retro și bucătăriile de epocă recomandăm o podea din lemn. Pentru o bucatarie moderna, alegeți marmură, granit sau faianță.

Pentru a moderniza o bucătărie albastră, nu este necesar să colorați totul în această nuanță. Puteti aplica albastru pe dulapuri, insule de bucătărie sau blaturi sau să vopsiți doar unul dintre pereți în tonul albastru ales. În orice caz, este preferabil să nu exagerați cu colorarea. Combinați-vă cu alte culori pentru un contrast plăcut. Albastrul se află bine și în armonie cu lemnul alb, gri și natural.

Lasă un răspuns