De ce sa alegeti o chiuveta de granit

O casă modernă este caracterizată nu numai de designul sofisticat al interiorului, ci și de componentele funcționale fabricate din materiale inovatoare de înaltă durabilitate și aspect atrăgător. 

În acest context, chiuvetele de granit s-au bucurat de o popularitate crescândă în ultimii ani.

Pachet 3in1 chiuveta granit Pyramis Cristal + Baterie + Dozator detergent lichid

Chiuveta de granit este un produs de înaltă calitate conceput pentru a satisface atât cerințele practice și estetice ale gospodăriei moderne. Este realizata dintr-un amestec durabil de nisip granit (de obicei 80%) și rășini acrilice, care este turnata sub formă de chiuvetă.

Chiuvetele compozite din nisip quartz și rășini acrilice au un caracter similar. Prin urmare, etichetele sunt uneori utilizate interschimbabil pentru a descrie materialul acestor articole.

Pachet chiuveta fragranite Franke BSG 611-78 + Baterie Franke Bahia, reversibila, Grafite

Un pionier în producerea chiuvetelor de granit și creatorul chiuvetei de granit cuarț este compania germană de renume mondial SCHOCK, care dezvoltă tehnologia și lansează prima chiuvetă de granit la sfârșitul anilor 70 ai secolului trecut. De atunci, SCHOCK și-a perfecționat în permanență atât produsul original, cât și propriul său produs. ” În acest proces, nu numai că am creat mai mult de 200 de modele de chiuvete într-o gamă largă de 40 de culori, dar, de asemenea, am modelat viitorul industriei noastre ” , au spus cu mândrie.

Chiuveta fragranite Franke ROG 610-48 , 510 mm, cuva 400 x 185mm, accesorii incluse, Avena

Cum arata chiuvetele de granit?

Chiuvetele de granit au un aspect modern, disponibil într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, făcându-le deosebit de populare pentru utilizarea în bucătăriile moderne.

Lasă un răspuns