Bucatarii rustice

Farmecul tuturor bucătăriilor rustice este unic – dulapuri de nuc, căldură naturală din soba sau semineu și aromă plăcută de pin.

În galeria de astăzi vă oferim bucătării rustice cu elemente de lemn natural deosebitplăci vechi de piatră, grinzi de lemn brute și câteva elemente moderne neașteptate care se amestecă uimitor de bine cu viața rurală. 

Podele mari din lemn, grinzi din lemn pe tavan, dulapuri din lemn uzat – toate aceste elemente minunate aduc aroma naturii în casa ta.

Pentru a atinge estetica unei bucătării rurale, accentele de lemn sunt obligatorii. Elementele de piatră sunt, de asemenea, ideale pentru bucătăriile rustice. Nu uitați să adăugați niște covoare pe podea.

Spatele ideal al bucatariei sunt plăcile din ceramică sau din piatră. Blaturile tipice pentru acest stil sunt cuarț sau granit. Alege culoarea potrivită gustului tău. Lemnul poate fi atât luminos, cât și întunecat sau cu aspect uzat.

Șemineul din bucătărie va adăuga și mai mult confort. Ar fi fascinant dacă combinați un stil rustic cu ceva modern. Inox sau iluminat industrial. La prima vedere, două stiluri diferite, dar potrivite corespund perfect.

Lasă un răspuns