Bucatarii moderne 2019

Exista multe modele de bucatarii moderne care se adapteaza la nevoile oricarei familii, de la spatiu pana la design, totul depinde de personalitatea fiecarei case si de stilul ei.

In ceea ce priveste materialele, este recomandat sa alegeti cele care sunt usor de curatat si foarte rezistente, cum ar fi otelul inoxidabil. Sticla calita fiind una dintre preferate. Lemn, corian, metal si ceramica sunt de asemenea in tendinte anul viitor si devin elemente ideale pentru un design frumos si unic al bucatariei. Va puteti juca cu suprafete mate si stralucitoare, intunecate si usoare etc. Impreuna, ele creeaza medii super-moderne.

publicitate

Pentru iubitorii de marmura, anul viitor este exclus, deoarece este foarte costisitor, este predispus la deteriorare, astfel ca a incetat sa mai fie populara.

In acest moment, sunt de asemenea preferate materiale sintetice care sunt foarte durabile. Pentru blaturi exista diferite culori, grosimi si forme.
Bucatarii moderne 2019

Bucatarii rustice 2019:
Ofera libertate de exprimare. De exemplu, puteti avea o bucatarie rustica intr-o casa moderna. Acesta include un amestec de design vintage, clasic si contemporan.

Cand vine vorba de decorarea bucatariei cu stil rustic, este esential sa stiti ca culorile din mobilier trebuie sa corespunda acelei atingeri. Prin urmare, culorile care favorizeaza sunt nuante de lumina, cum ar fi bej, crem sau gri. In acest stil sunt folosite cateva culori, deci este recomandat sa folositi doua culori de baza, nu mai mult. Puteti adauga, de exemplu, placari din caramida pe pereti. La aceasta atingere rustica puteti adauga o chiuveta ceramica sau din piatră naturala.

In ceea ce priveste materialele, lemnul este favoritul. Acest material poate fi utilizat in ramele de ferestre, fronturile dulapurilor, grinzile de plafon, etc.
Bucatarii rustice

Minimalismul in bucatarii 2019
Mai putin este mai mult! Aceasta expresie este una dintre favoritele in ceea ce priveste decorarea interioara si nu scapa in mediul de bucatarie. Identificand, de asemenea, “mai simplu, cu atat mai bine”, creati un spatiu mai curat si un stil foarte elegant. Optati pentru mobilier si elemente decorative minime, culori neutre sau vesele la discretie. In ceea ce priveste mesele, ele sunt inlocuite cu bare sau blaturi din diverse materiale, predominand in anul 2019 otelul sau granitul.
Minimalismul in bucatarii 2019

Culori de bucatarie pentru 2019:
Tonurile gri, alb-negru raman in primul rand pe lista, aparand cu o mai mare importanta, deoarece culorile intunecate. Impreuna cu albul care da lumina, formeaza o combinatie perfecta si in armonie, creand o atmosfera contemporana si luxoasa. Exista indicatori ca culorile intunecate raman preferate in paleta de culori moderne, dar intotdeauna cauta contrastul, compensand culorile intunecate si culorile luminoase. Aceste culori pot fi combinate cu granit, lemn sau beton.

Si culorile puternice predomina, mai ales in spații cu o iluminare excelenta. Favoritele pentru noul an sunt liliac, portocaliu, albastru deschis, verde, printre altele.
Culori de bucatarie pentru 2019

Culori de bucatarie pentru 2019

Pereti si pardoseli din bucatarii 2019:
Peretii de piatra adauga bucatariei un aer original si modern si se potriveste, de asemenea, cu o bucatarie mai clasica. Caramida ar fi, de asemenea, o optiune excelenta.

Pentru noul an, este preferata podeaua din lemn in ton luminos, deoarece poate ascunde pete si zgarieturi, dar si cu tonuri intunecate. Cu toate acestea, placile de pardoseala in format mare, in tonuri gri, raman o tendinta.
Alte tipuri de podele care nu trec neobservate si sunt mereu la moda sunt lemn laminat, granit, portelan, pardoseli microcement (usor de intretinut), ceramica, podele din vinil, printre altele.
Pereti si pardoseli din bucatarii 2019

Pereti si pardoseli din bucatarii 2019

Shares 17

Lasă un răspuns