Bucatarii la moda de culoare violet

Violetul aparține grupului de culori reci, care are nuanțe calde și reci în spectrul său. Printre nuanțele sale se disting mov lila, purpuriu, vinetiu, pruna, ametist, culoarea orhideei, care la rândul lor sunt împărțite în subtone luminoase și întunecate.

Violetul poate fi numit culoarea regală a victoriei, a inspirației, a creativității și a ideilor noi. În același timp, este o culoare grea care trebuie diluată în interior și nu utilizată independent.

Nuantele luminoase ale setului violet au un efect pozitiv asupra stării umane și a organelor de vedere, iar purpuriu închis în cantități mari poate provoca depresie și oboseală.

Atunci când alegeți aceasta culoare pentru interior, este important să vă bazați pe mărimea bucătăriei și pe designul viitorului interior. Forma corectă va sublinia favorabil demnitatea bucătăriei și ascunde unele dintre dezavantaje, de exemplu, forma greșită a camerei.

Este potrivit pentru orice dimensiune a camerei. Există, de asemenea, un set paralel drept, în care componentele mobilierului sunt situate de-a lungul a două pereți. Numărul de cutii și recipiente depinde de dimensiunea bucătăriei. Există spațiu pentru o masă separată.

Lasă un răspuns