Bucatarii in roz

Cei care iubesc originalitatea și nu încearcă să urmeze soluții standard pot încerca să decoreze bucătăria în culoarea roz. 

Acesta va arăta cu adevărat neobișnuit și foarte impresionant dacă alegeți combinația potrivită de nuanțe și accesoriile potrivite.

Designul bucătăriei roz va ajuta la ameliorarea stresului, la relaxare. Psihologii spun că roz-ul are un efect benefic asupra sistemului nervos și a procesului digestiv, crescând moderat apetitul și incluzând activitatea tractului gastro-intestinal. În plus, contemplarea rozului creează un sentiment de satisfacție.

În interiorul bucătăriei roz, puteți utiliza mobilier roz, tapet roz sau obiecte decorative de culoare roz, cum ar fi perdele.

Dar, chiar și tonurile de roz calm ar trebui diluate cu alb pentru a evita monotonia. De exemplu, cu pereți roz, ar trebui să alegeți fațadele de mobilier alb și invers – un perete alb va fi cel mai bun fundal pentru dulapurile roz.

Designul unei bucătării roz poate fi accentuat prin utilizarea elementelor luminoase individuale, cum ar fi șorțurile lucioase sau șorțurile ceramice, jaluzelele de culoare roșii active, tapițerii roz pentru scaune sau o canapea în zona de luat masa sau chiar mânerele roz pe mobila albă.

Culoarea roz este bogată în nuanțe, deci alegeți tonurile pe care le veți folosi, trebuie să fiți foarte atenți. Roz poate fi atât rece, cât și cald. Violet, caise, nuanțe de piersici, nuanțe de flori roz sau trandafiri, reflexe crimsonice sau tonuri acide – „acide” – între acest soi este ușor să te pierzi.

Lasă un răspuns