Idei pentru bai extravagante frumoase

Renovarea unei băi este o operațiune foarte serioasă. Dacă aveți vreo ezitare în ceea ce privește mobilarea și nu aveți o idee clară despre modul în care doriți să arate baia, vă putem ajuta cu niște idei de băi extravagante. 

Unele dintre aceste modele reprezintă o parte indispensabilă a mobilierului modern și arată foarte elegant.

Cădițele clasice de astăzi sunt sinonime cu luxul, liniștea și bucuria. În momentul de față puteți găsi exact ceea ce doriți pe piață. Propunerile răspund în mod egal la orice soluții și preferințe elegante.

Cazile albe reprezintă o parte integrantă a designului modern. Ele sunt un bun exemplu de băi extravagante. Acestea pot avea un design specific, o formă și o construcție.

Cu același succes oferim, de asemenea, căzi de culoare neagră, care sunt o alegere îndrăzneață și provocatoare. Singura neplăcere cu ele este că sunt mai greu de curatat mai ales daca aveti apa calcaroasa. Fiecare amprentă este vizibilă și trebuie curățată cu exactitate.

Daca aveti buget puteti incerca o cada de sticlă. Combinati cu un ornamente din fier forjat.

Baile placate cu gresie care imita lemnul sunt, de asemenea, frumoase și elegante. Opțiunea pentru o cadă de baie construită în podea nu trebuie, de asemenea, să fie ignorată. Considerăm că este o soluție elegantă și non-standard.

Combinațiile de marmură, piatră și lemn sunt o condiție prealabilă pentru designul excelent în băi. Oricare ar fi decizia ta pentru mobilier, căzi de baie extravagante se vor potrivi perfect acestui fundal.

Fii curajos și creativ în ideile tale. Dacă aveți nevoie de ajutor, aveți încredere în fotografiile din galerie. Merită să vedeți!

Lasă un răspuns