Decorarea peretilor in baie

Pereții din baie datorită gamei largi de materiale pot fi decorate în orice mod. Cu ajutorul diferitelor opțiuni de finisare, rezultă crearea unui design neobișnuit și atractiv.

Recomandări pentru decorarea unei băi într-un apartament sau casă

Atunci când amenajati o baie în primul rând trebuie să țineți cont de dimensiunea camerei, culoare și stil.

Trebuie să alegeți materiale practice, rezistente la umiditate si usor de curățat.

Pereții dintr-o baie mica decorați-i în nuanțe luminoase, deoarece culorile întunecate contribuie la reducerea vizuală a zonei.

Vopsea

Acest tip de finisare este destul de populara. Pereții zugrăviți sunt capabili să-și mențină aspectul original pentru o lungă perioadă de timp și usor de schimbat.

Tencuiala decorativa

Este un material versatil care imită perfect o varietate de suprafețe, de la texturi delicate pana la ceva scump sau dur.

Finisaje din lemn

Există mai multe opțiuni:

-Tapet. Tapetul poate fi așezat pe perete, atât vertical cât și orizontal. Este frumos pictat într-o varietate de culori, iar datorită compozițiilor protectoare este o opțiune foarte bună pentru baie.

-Panouri din MDF. Panourile de calitate din MDF se caracterizează prin izolare termică ridicată, igienă și durabilitate. Ele pot avea multe nuanțe diferite sau pot imita diferite materiale.

-Parchet laminat. Considerată o decizie destul de neobișnuită și întotdeauna utilă. Acest design al peretelui arată spectaculos și atractiv și nu necesită o instalare complexă și o pregătire lungă.

Finisajul din lemn adaugă naturalitate camerei și confort, o astfel de acoperire în interior arată spectaculos și costisitor.

Piatra

Destinație ecologică, sigură și foarte durabilă, rezistentă la umiditate excelentă. Zidaria oferă camerei un aspect luxos si elegant.

Caramida

Pereții din cărămidă oferă camerei o imagine inovatoare, îndrăzneață și actualizată.

Sticlă

Pereții de sticlă nu se disting numai prin frumusețea lor deosebită dar și prin designul colorat, maturat sau modelat, dar, de asemenea, nu creează un obstacol vizual în cameră, făcând-o mult mai mare.

Linoleum

Linoleumul rezistent la umiditate cu un strat de protecție special nu va fi supus deformării și nu va pierde aspectul original pentru o perioadă lungă de timp. În plus, un astfel de finisaj este foarte practic și nu reprezintă dificultăți speciale în îngrijire.

Lasă un răspuns