Bucatarii moderne si elegante in 2 culori

Pana acum mobilierul clasic si intr-o singura culoare era piersa de rezistenta pentru o bucatarie. Acum se poarta mobilierul de bucatarie in 2 culori din lemn masiv sau lacuit, pal melaminat sau MDF.

Vom analiza câteva idei de bucătărie în două culori pentru a evidenția beneficiile acestei viziuni moderne. Furnizarea în această parte a locuinței ne obligă să combinăm conceptul general al poziției mobilei, a luminii și a paralelei cu celelalte încăperi din locuință.

Proiectarea unei bucătării cu două culori nu este deloc complicată, dar, în același timp, pare curată, simplă și nepretențioasă. Suprafețele netede și aspectul lor minimalist sunt foarte exprimate tocmai datorită alegerii simple a culorilor în spațiu.

Atunci când alegeți alb pentru una dintre cele două nuanțe, bucataria va arata super. În plus, trebuie să știm că culoarea albă este o garanție pentru mai multă lumină și spațiu în cameră. Dacă nu aveți o bucatarie mare, este aproape imperativ să puneți albul ca ton de bază. Albastru, turcoaz, galben, negru sau roșu – este o optiune inedita pentru cea de-a doua culoare.

Conform celor mai recente tendințe de modă din interior, o bucătărie cu două culori va fi contemporană și armonioasă dacă alegeți panouri lucioase cu un efect ușor de reflecție. Gloss oferă o lumină și o eleganță extra.

O combinație deosebit de frumoasă este combinația de lemn natural și gri. Acest concept poate fi întărit dacă ați placat podeaua în aceeași nuanță naturală.

Lasă un răspuns