Bucatarii moderne cu design interior in rosu

Bucătăriile în roșu sunt potrivite pentru cei care doresc să aibă întotdeauna o dispoziție bună și un apetit de invidiat.

Cu toate acestea, roșu este o culoare foarte activă din punct de vedere psihologic. Excitează sistemul nervos central, accelerează sângele prin vase, crește ușor tensiunea arterială și provoacă o creștere a apetitului. O astfel de influență activă trebuie echilibrată prin folosirea de culori complementare care atenuează efectul roșu.

Culoarea roșie în bucătărie nu poate fi folosita ca fundal pentru ca, în mod inevitabil, veți provoca iritabilitate. Culoarea roșie pură este, în general, recomandată a fi utilizată foarte atent, în doze mici. Cele mai utilizate sunt în primul rând – cireșe, rodii, vin, tonuri de cărămidă.

Citeste si: Tipuri de bucatarii spectaculoase in negru si rosu

Bucătăria roșie din interior va arăta proaspătă și interesantă, principalul lucru fiind acela de a alege nuanța potrivită din paleta largă de culori oferită de designeri. Acesta este extins și include roz, coral, rowan, tonuri de vin, precum și un număr mare de intermediari.

De regulă, designerii preferă să folosească tonuri de vin roșu sau întunecat în designul interior.

Cel mai adesea ele combină fațadele roșii luminoase cu mobilier de bucătărie și tonurile luminoase neutre ale pereților și podelei. În bucătăriile cu culori roșii, pentru pereți se folosește de obicei culoarea alb, bej sau gri deschis.

Lasă un răspuns