Bai moderne si albe frumos amenajate

Baia albă este una tradițională, o soluție clasică care, totuși, nu își pierde niciodată popularitatea. Motivul este simplu: albul este culoarea purității. 

În cele din urmă, albul este perfect combinat cu toate celelalte culori, oferind posibilitatea de a schimba interiorul în funcție de gust și starea de spirit în orice moment prin simpla schimbare a elementelor decorative și a accesoriilor.

Curățenia spirituală și fizică – astfel de asociații dau naștere la interiorul băii în alb. Din punct de vedere psihologic, culoarea albă este neutră, nu provoacă agresiune sau tensiune, ci dimpotrivă, ajută la calmare, la scăderea problemelor. Albul contribuie, de asemenea, la stabilitatea psihicului și dă un sentiment de libertate.

Albul ca si culoarea principală oferă oportunități extraordinare pentru experimentele de design. De exemplu, puteți schimba culoarea tavanului, schimbând complet senzația de a fi în cameră. Astfel, pentru a schimba interiorul, nu necesită cheltuieli mari, se poate realiza destul de flexibil.

Nu trebuie să utilizați prea multe culori diferite, unul sau două vor fi suficiente. Un număr mai mare va adăuga o diversitate excesivă și va reduce vizibil dimensiunea camerei. Accentul de culoare nu ar trebui să fie prea mult și ar trebui să fie gândit.

Cele mai uzuale combinatii sunt cu bej, negru, rosu, portocaliu, galben, albstru si verde.

Lasă un răspuns