Bai moderne in culoare gri

Poate o baie să fie atractivă în gri? Desigur, dacă urmați regulile simple pentru astfel de spații. În plus, culoarea gri va crea un fundal uimitor pentru orice experimente interioare, cu ajutorul căruia puteți obține un spațiu modern elegant sau o baie clasica.

Gri poate fi culoarea principală în cameră, dar nu ar trebui să fie singura, altfel ar putea părea plictisitoare și neinteresantă. Pentru a adăuga expresivitate interiorului, adăugați alte nuanțe la interior. Ele pot fi atât în ​​ton și contrast.

Gri, fiind o culoare neutră, este combinată cu aproape întreaga gamă de culori disponibile, practic nu există restricții asupra combinațiilor de culori.

Materialele gri sunt o soluție practică. Praful de pe acesta nu este vizibil, nu este supus la decolorare.

Gri deschis va ajuta la mărirea vizuală a unei mici zone a băii, iar utilizarea gri-ului va corecta defectele de aspect: va lărgi o camera prea îngusta si va ridica un tavan prea jos.

Designul de baie în gri prezintă accesorii metalice deosebit de impresionante: calorifere și șine pentru prosop, suporturi pentru hârtie igienică, periuțe de dinți și cupe, mânere pentru mobilier și alte detalii. Luciul metalic completeaza armonios tonurile gri ale finisajului.

Lasă un răspuns