Alegerea oglinzilor in baie: tipuri, forme, decor, culoare

Oglinda din baie va crea un mediu plăcut și confortabil daca modeul ales este cel potrivit. Mai jos puteti vedea cele mai interesante si moderne idei.

Cum alegem dimensiunea corecta?

Pentru o cameră mică, oglinzile mari situate in partea de sus e alegerea perfecta. În lățimea produsului nu există restricții stricte, cea mai bună opțiune ar fi dimensiunea corespunzătoare chiuvetei.

Tipuri de oglinzi pentru baie

Două tipuri de modele încorporate:

În mobilier. O oglindă încorporată într-un dulap agățat sau în alte structuri de mobilier este o soluție foarte funcțională.

În perete. Oglinda încorporata în pereți, căptușita cu piatra decorativa sau gresie, are un aspect destul de ciudat și oferă originalitate.

Pandantiv

Este opțiunea optimă, foarte convenabilă și devine componenta estetică a întregului design. null

Cu raft

Designul cel mai solicitat și clasic, diferit în practică și confort maxim. Produsul cu oglinda cu raft poate fi un decor integrat pentru orice baie.

Cu dulap

Un dulap ergonomic, compact, funcțional și atractiv, cu sertare, este perfect atât pentru spații mici cât și pentru cele mari.

Cu ceas

Un model interactiv senzorial cu un ceas care nu numai că îndeplinește funcțiile sale directe, ci și un element neobișnuit și practic al decorului care împodobește camera și face atmosfera mai originală.

În cadru

Cadrul permite o rafinare a oglinzii și o transformă într-un detaliu important. Forma și execuția cadrului vor depinde de stilul băii, de exemplu, poate fi realizată sub formă de tencuială masivă, baghetă din lemn sau bandă de plastic.

Fier forjat

Datorită elementelor forjate, este posibil să creați o atmosferă luxoasă, ușor antică și să aduceți un pic de istorie în ea.

Cu autocolante

Autocolantele vor adăuga culori luminoase și originalitate in baie, vor reface semnificativ spațiul și vă vor permite să transformați orice interior obișnuit.

Lasă un răspuns