4 tipuri de scaune potrivite pentru zona de dining

Masa este locul la care ne așezăm pentru a ne bucura de un mic dejun, prânz sau o cină târzie alături de cei dragi.
 
Descoperă 4 tipuri de scaune perfecte pentru zona de dining:

1. Scaunele de lemn – fiind rezistent la uzură, lemnul reprezintă o alegere populară când vorbim despre scaune. Indiferent de stilul ales pentru locuința ta, scaunele de lemn sunt o alegere cu care nu poți să greșești.

2. Scaunele tapițate cu stofă – vor scoate în evidență zona de luat masa, mai ales dacă optezi pentru o culoare mai puternică. Acestea se bucură de popularitate datorită confortului pe care îl oferă, dar și a varietății de culori din care poți alege.

3. Scaunele tapițate cu piele ecologică – acestea pot fi asociate atât cu mobila clasică, dar și cu cea modernă. Scaunele tapițate cu piele ecologică în nuanțe închise pot completa o zonă decorată într-un stil modern, iar nuanțele deschise se potrivesc mai bine unei amenajări în stil clasic.

4. Scaunele cu brațe – potrivite pentru zonele spațioase pentru că sunt suficient de mari pentru a umple spațiul. Aceste scaune oferă mult confort și suport, iar dacă îți place să petreci mult timp la masă, acestea sunt alegerea perfectă pentru tine.Tu ce tip de scaun preferi pentru casa ta?

Vezi ofertele pe www.somproduct.ro

Lasă un răspuns