Gradinile moderne - Idei pentru design superb

În designul modern, se poate spune că crearea de grădini moderne și de amenajare a teritoriului este în întregime o artă și o direcție separată.

Dacă ideea unor grădini moderne este construită pe baza amintirilor copilăriei și a mersului la tara (sat), lucrurile pot fi cu adevărat diferite în zilele noastre. Ce zici de o zonă de relaxare în grădină cu o mulțime de verdeață și un șemineu?

Perete din piatră zidită, cu șemineu încorporat și lemn. Iar în partea dreaptă este continuare catre o bucătărie de vară în aer liber. Ei bine, cu o grădină atât de modernă, vă puteți petrece, fără îndoială, toată vara în aer liber.

Având o grădină mică va spunem că este o sarcină dificilă în proiectarea ei. Dar aici nu ne putem plange. O grădină modernă are nevoie de o zonă de luat masa, pavaje de grădină interesante de pietre, pavele sau gresie, un gard interesant din lemn, un sistem de iluminat în grădină și chiar un jacuzzi daca va permiteti.

Suprafața care este alocată pentru plajă și relaxare trebuie construita pe un nivel mai înalt, iar pentru podele este folosit un fel de lemn sau plastic dur ce este folosit la piscine, de culoare cu cel al gardului. Chiar și o grădină mică poate arăta extrem de impresionantă atunci când totul în ea este gandit și pictat până la ultimul detaliu.

Lasă un răspuns