Gradini moderne si mici pentru casa ta

Spațiul mic al grădinii nu ar trebui să fie punctul culminant al originalității și confortului. Locurile de joacă verzi, curtile si gradinile reprezintă o adevărată provocare atunci când vine vorba de design.

Dar chiar și cele mai mici sau inguste parcele pot fi transformate în adăposturi elegante și moderne în aer liber. Aici sunt grădini mici, dar perfect amenajate.

Indiferent dacă doriți să creați o grădină simbolică mică pe balcon sau pe acoperiș și s-o faceți un loc elegant pentru a vă relaxa în aerul proaspăt, construiti o sală de mese in aer liber, plină de lumina, cu caracteristici extraordinare și accesorii.

Utilizarea spațiului inteligent este cheia magiei grădinii compacte. Scaunele funcționale, care pot fi de asemenea comandate cu spatii de depozitare, ghivece de flori de perete sau plante medicinale și chiar mobilier de grădină pliabil – toate vă vor ajuta să econimisiti metri pătrați de valoare. În mod similar, oglinzile concepute special pentru utilizarea în aer liber creează iluzia spațiului care pur și simplu nu există.

Rețineți că o grădina mică poate fii foarte practica si utila – este mai ușor de întreținut și cu unele soluții drăguțe de iluminat, iar mobilierul nu va costa multi bani. Designul curții poate funcționa foarte bine și în spațiul mic al grădinii. Amintiți-vă că lămpile solare de gradina și felinarele reprezintă cea mai sigură opțiune pe termen lung.

Lasă un răspuns