Idei interesante pentru dusuri în aer liber

Normal suntem obisnuiti sa vorbim despre baie ca fiind o camera dotata cu tot ce are nevoie, insa daca traiti la tara, mare sau munte, dusurile in aer liber nu trebuiesc evitate.

Totul depinde de nevoile, gusturile și preferințele proprietarilor. Dusul în aer liber este o experiență destul de exotică și devine o tendință destul de populară.

O idee deosebit de potrivită este sa construiesti dusul din lemn sau piatră. Acesta este adesea văzut ca un design preferat pentru stațiunile din Caraibe.

Beneficiile băii în aer liber pot fi variate. Natura aduce plăcere și relaxare bucurandu-va de peisajele din zona înconjurătoare.

Pentru a asigura durabilitatea dușului exterior, este bine să alegeți materialele potrivite. Luați în considerare expunerea la apa și asigurați-vă că conductele vor rezista la condițiile de iarnă și frig. În acest scop, aveți posibilitatea de a alege între pardoseli – piatră, lemn sau plexiglas.

Nu vă faceți griji cu privire la utilizarea unei băi în aer liber. Explorați galeria și alegeți ideile potrivite pentru dușul în aer liber. Există o varietate de bariere care vă vor ajuta să vă relaxați.

Pentru a avea un loc în care să puteti pune toaletă sau prosop, este necesar să cumparati elemente suplimentare în mobilier. O bancă mică, un dulap sau chiar o piatră tăiată mare va face un loc ideal pentru acest scop.

Nu în ultimul rând, este bine de menționat faptul că și copiii noștri ar fi bucuroși să se bucure de bule de săpun și apă în mijlocul naturii.

Lasă un răspuns