Idei pentru amenajarea balconului

Cum sa-ti amenajezi balconul ca sa fii in pas cu moda. Idei de amenajare a balconului cu idei simple dar de efect. Amenajari balcon 2018

In oras, balconul, chiar si micut, este paradisul tau – acel loc retras, unde intr-o zi calda te vei relaxa dupa o zi lunga. In functie de marimea si caracteristicile de baza ale balconului, trebuie sa alegeti si mobilierul potrivit. Iata cateva idei pentru amenajarea balconului.

Cum sa-ti amenajezi balconul ca sa fii in pas cu moda

Masa pentru doi
O masa mica cu doua scaune este cea mai obisnuita optiune pentru amenajarea balconului, deoarece respecta standardele. Motivul – nu necesita mult spatiu, dar este suficient ca doi oameni sa bea o cafea sau pentru o cina in aer liber.
Masa pentru doi

Mobila pliabila
Mobila pliabila este cea mai buna solutie daca aveti un balcon mic. Pastrati mobila in exteriorul balustradei pentru a nu ocupa un loc in interiorul casei. Montati doua rafturi pe unul dintre peretii balconului pentru a va pune lucruri acolo sau pentru a pune ghivece de flori.
Mobila pliabila

O camera de zi in aer liber
Daca balconul este spatios, va sfatuim sa puneti o masa cu patru scaune sau o banca si doua scaune. Deci, cand aveti oaspeti in timpul verii, ii puteti invita intotdeauna sa manance in aer liber. Daca balconul este la sud sau la vest, luati in considerare o umbrela sau o copertina. Pariati pe textile colorate – perne, fețe de masa, etc.
 O camera de zi in aer liber

Loc de plaja
Aceasta este probabil cea mai putin folosita optiune pentru decorarea balconului, pentru ca indiferent cat de mult incercari sa-l ascundeti cu flori, nu puteți obtine o izolare absoluta. Daca nu locuiti la unul dintre etajele superioare, atunci puteti sa va puneti in siguranta pe balcon, un șezlong si o umbrela si sa faceti plaja fara frica de ochii vecinilor. Ganditi-va si la o masa mica pe care puteri avea bauturi sau gustari.

Lasă un răspuns