O frumoasă căsuță rustică în satul idilic francez de vânzare pentru doar 50.000 de euro

foto: Jam Press/leggettfrance.com)

  • O căsuță pitorească din apropierea Parisului a fost scoasă la vanzare – și este un adevărat chilipir pentru starea în care se află.
  • Cu două etaje și vedere panoramică la valea de mai jos, aceasta va fi casa de vacanță perfectă.

O frumoasă căsuță rustică de lângă Paris ar putea fi a ta – a fost scoasă la vânzare pentru 50.000 de euro.

Ținând cont de faptul că doar o căsuță cu două dormitoare în Franța se vinde cu aproximativ 52.000 de lire sterline – această cabană întreagă este un chilipir!

Situată într-un mic cătun de case din Bessines-Sur-Gartempe, Limousin, proprietatea idilică ar putea fi casa de vacanță perfectă.

În ciuda faptului că se află la o distanță scurtă cu mașina spre și dinspre Paris, nu veți dori să părăsiți cabana, deoarece se mândrește cu priveliști frumoase din grădina atașată, care se îndreaptă spre vale spre Bersac-sur-Rivalier.

În timp ce prețul este atât de scăzut, căsuța în sine nu are nevoie de nicio lucrare făcută și este în stare foarte bună.

Împărțită pe două etaje, puteți alege să intrați în casă de la etajul superior sau puteți coborî la parter.

De la ușa superioară, proprietarii norocoși vor găsi o bucătărie spațioasă și o zonă de luat masa, care atrage multă lumină și primește o briză răcoroasă – perfectă pentru nopțile de vară. Sentimentul său chintesențial franțuzesc vă va face să vă doriți să stați de vorbă cu familia dvs. toată ziua.

Din bucătărie, proprietarii cabanei se vor putea bucura de priveliștea asupra văii. Iar învecinată cu bucătăria se află camera de zi superioară, care dispune de un șemineu superb din lemn pentru serile de iarnă confortabile.

Dormitorul se află la ultimul nivel și se pare că va putea găzdui confortabil un pat king-size.

Există o singură baie în casă – și poate fi găsită la ultimul etaj.

Parterul poate fi accesat printr-o scară interioară care se mândrește cu o cameră mare. În prezent, aceasta este folosită ca dressing, dar noii proprietari sunt liberi să facă ce doresc cu ea. În afara acestei încăperi și accesate prin trecerea pe sub scări se află camera de serviciu și o magazie la îndemână.

Zona principală a parterului este ocupată de cel de-al doilea dormitor, care dispune de o a doua zonă de relaxare și de un frumos șemineu deschis.

Ambele camere permit accesul în curte, cu uimitori pereți din piatră aparentă tipic europeană.

În grădina terasată, există multă umbră și adăpost și un loc minunat pentru cultivarea a tot felul de fructe și legume.

Întrețesându-se prin grădină există locuri mai private, izolate, care dețin priveliști fantastice asupra văii – perfecte pentru a primi oaspeți.

Piața orașului Bessines-Sur-Gartempe – care se află la doar 1,3 km – are multe facilități. Cu magazine adorabile, cafenele, restaurante și baruri, vă veți trăi visele rurale pariziene.

Există o parcare privată în afara străzii, iar la satul în sine se poate ajunge prin intermediul unor trasee de mers pe jos.

Lasă un răspuns