Cum arata prima casa moderna autonoma plutitoare?

foto: instagram.com

Meriți o vacanță diferită de oricare alta. Eleganta și unica. Exact ce are de oferit vila cu iaht din Florida.

Administrată de compania de servicii VIP de călătorie și cazare The Nightfall Group, proprietatea este prima vilă plutitoare autonomă de acest fel situată pe malul Fort Lauderdale.

Deși are forma unui iaht, nu vă așteptați să plecați într-o croazieră, deoarece este acostat constant la 6 metri deasupra apei.

Vila are un spațiu imens de 836 de metri pătrați si poate caza maxim până la 10 persoane. Constructia are pereți de sticlă panoramici la fel de uriași, astfel încât oaspeții să aibă întotdeauna vedere la apele cristaline care înconjoară vila.

Există, de asemenea, o zonă de luat masa pentru până la 12 persoane, o bucătărie profesională și mult spațiu în aer liber unde vă puteți relaxa și bucura de soare. O sală de jocuri, o terasă pe acoperiș, o cadă cu hidromasaj și o zonă de relaxare sunt doar câteva din ceea ce ofera iacht-ul..

În ceea ce privește dormitul, oaspeții pot alege dintre trei cabine, fiecare cu paturi duble luxoase și băi amenajate de designer. Puntea inferioară adăpostește două cabine suplimentare, care sunt la fel de magnifice, ceea ce înseamnă că nimeni nu se va simți ca și cum ar fi tras de bățul scurt la check-in.

Nightfall Group poate oferi, de asemenea, o serie de servicii suplimentare pentru a vă face călătoria cât mai superba. Aceasta include asistență pentru închirierea de mașini, transferuri la aeroport, zboruri charter, servicii de bucătar și spa, instruire personală, cumpărături și multe altele.

Lasă un răspuns