Cum arata casa ce poate fi construita numai in sase ore

Iată o altă dovadă că casele mici sunt de viitor. Cu consumatorii care doresc să trăiască mai sustenabil – și mai puține lucruri, piața micilor locuințe devine tot mai mare.

Compania de arhitectură MADi a dezvăluit recent o casă care ar putea fi construită în doar câteva ore.
Este o soluție convenabilă pentru o casă de oaspeți, o vilă în munți, un eveniment și de ce nu o casă permanentă.

publicitate

Cum iti poti construi o casa in doar 6 ore? Casa mica cu acoperit in 2 ape

Designul revoluționar al casei oferă o soluție chiar și pentru locurile depopulate.

Locuinta se mareste, se misca si se schimba in functie de ceea ce doreste utilizatorul sa faca cu ea, este un proiect de casa adaptabil.

Cum arata casa ce poate fi construita numai in sase ore

Desigur, este conceput în primul rând cu ideea de minimalism, combinând designul confortabil, tehnologiile de ultimă generație și materialele de mediu pentru a oferi o experiență de înaltă calitate.

Proiectul MADi permite ca solul de sub acesta să se redreseze complet odată ce structura a fost îndepărtată. Nu necesită fundații, deși dacă este necesară ancorarea, se poate face folosind șuruburi.

Atunci când clădirea nu mai este utilizată, ea poate fi pliată și stocată, transportată și reutilizată.

În forma sa cea mai de bază, este o casa de energie B, dar există o posibilitate de schimbare la cerere, astfel încât să fie clasa A sau chiar A ++.

Cum arata casa ce poate fi construita numai in sase ore

Panourile solare pot fi adăugate pentru a face ca energia să fie independentă.

Va puteti muta in interiorul clădirii în termen de două zile de la construcție și datorită tehnicii unice, aceasta poate fi construită și pliată în șase sau șapte ore, necesitând doar trei lucrători.

Personalizarea înseamnă că aveți posibilitatea de a crea o locuință temporară (sau permanentă) oriunde doriți, la un preț mult mai mic decât o casa tradițională.

Aveți posibilitatea să alegeți și să schimbați materialele în funcție de estetică și buget, să faceți “upgrade” sau să adăugați “widget-uri” noi.

Cum arata casa ce poate fi construita numai in sase ore

Aveți ocazia de a participa la procesul de construcție și de a stabili dacă aveți panouri de sticlă sau lemn, culoarea fațadei și multe altele.

Instalațiile sanitare, electrice, climatice și de drenaj sunt pre-instalate, precum și două module principale – living, bucătărie și baie la parter și două dormitoare la etajul superior.

Ambele camere pot avea cinci sau șase oaspeți, dar în cele din urmă aveți libertatea de a le face mai mari sau mai mici.

Shares 14

Lasă un răspuns