Idei de amenajare pentru balcoane si loggii

Chiar și un balcon de dimensiuni mici poate fi transformat într-o cameră suplimentară și funcțională. Există multe idei interesante pentru loggii sau balcoane, să ne uităm la unele dintre ele.

Zona de relaxare

Principala diferență dintre proiectarea balcoanelor și a loggilor din toate celelalte încăperi este că aproape o pătrime din întreaga suprafață este deschisă soarelui și luminii. Datorită acestui factor, zona de balcon poate fi folosită ca o zonă de relaxare. Va fi necesar să dotați camera cu mobilierul necesar: o masă, o canapea mică, fotolii sau perne.

Spațiul de depozitare

Utilizarea dulapurilor încorporate, rafturilor si a vestiarelor pentru a stoca diverse lucruri va fi o idee grozavă pentru un balcon sau loggie.

Studiu

Puteți folosi loggia ca studiu, pentru aceasta aveți nevoie să instalați un birou, un scaun confortabil pentru muncă și, de asemenea, să organizați rafturi pe pereți pentru a stoca documentația de lucru.

Sala de mese

O idee bună pentru un balcon și o loggie va fi o sală de mese. Aici aveți posibilitatea să instalați o masă sau un bar, și de asemenea să faceți rafturi pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie.

Lasă un răspuns